Rok Puvar – SUP sezona 2012

Posted by keka 13 Oct 2012 No Comments »

7 držav, 13 tekem, 8 prvih mest….

Sezono sem začel aprila in končal oktobra. Štartal sem v sedmih državah (Nizozemska, Nemčija, Avstrija, Hrvaška, Madžarska, Italija, Slovenija) in od tega stal na stopničkah v 5-tih različnih državah.

Prvič sem se uvrstil na stopničke v Avstriji na sprint tekmi Neusidlersee, kjer sem končal kot drugi. Sledili sta tekmi v Nemčiji na Brombachsee. Prvo je bila na sporedu tekma serije NP sup 4seen trophy, kjer sem zmagal na 6km dva dni pozneje je sledila THE LOST MILLS SUP RACE na 15km, kjer sem prav tako zmagal to je bila tudi tekma z najbolj mednarodno zasedbo… med prvimi petimi tekmovalci iz 4 različnih držav. Naslednjo tekmo sem zmagal na Worthersee, kjer je bila na sporedu tekma na 1km. V Italijanskem Monfalconu sem zasedel drugo mesto v seriji nordest tekmovanj. Nato pa zmagal na Balaton marathonu na Madžarskem, tekma je potekala na 12km. V septembru je bila
na sporedu domača Piranja, kjer sem zmagal brez večjega problema sledili pa sta ji tekmi v seriji NP sup 4seen trophy na jezeru Starnberger in oktobra še tekma na jezeru Chimsee. Prva je bila tekma na 6km druga pa na 12km obe sem zmagal. 3 zmage v seriji štirih tekem NP sup 4seen trophy pa mi je prineslo tudi skupno zmago te mednarodne serije tekem.

Ob koncu sezone bi se rad zahvalil klubu ŠD keka in predsedniku Alanu Železniku za vso podporo… hvala!

Rok Puvar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Flickr Stream

Socialni Profili

  • We on Flickr