Velikonocni ponedeljek @Keka Klub

Posted by keka 11 Apr 2012 No Comments »

Velikonočni vikend je postregel odlične vetrovne razmere za surfanje v Piranskem zalivu. V soboto je pihal prijeten jugo, ki se je v popoldanskih urah korenito okrepil. V nedeljo je zapihala razmeroma hladna burja in v ponedeljek maestral. Seveda smo zvesti člani kluba Keka izkoristili vse razmere in se pridno podali v boj z valovi, ki nam ga je prinesel Jugo pred klubom, z mrzlo Burjo in prav tako nenavadno hladnim Maestralom.

Velikonočni ponedeljek je zažarel v slogu “Festa Grande”. Naš velikodušni predsednik je nabavil ogromen kos odlične šunke v testu, ki so jo pripravili italijanski mojstri Salumerie Mase’. Ostali člani smo prinesli pobarvana jajčka, francosko solato, potico, cimetovo sladico in druge dobrote. Praznovanje je tako bilo resnično popolno!

Za pikico na i pa je poskrbel popoldanski Maestral, ki nam je dovolil glisirati za 3 cele ure v enkratnih razmerah, ki jih pri nas že dolgo ni bilo. Ob povratku smo surfači navdušeno izmenjali mnenja o dolgih in visokih valih, ki smo jih srečali pred Kanegro. Slik nimamo, saj smo surfali zelo daleč od kluba.

Konec dneva smo izkoristili za usposobiti našo novo igračko za dirkanje po suhem. Žal ob zaključku zahtevnega vrtanja in tik pred prihodom noči zvečer ni bilo več zadosti vetra za pogon igračke po parkirišču. Imeli smo tekmovanje v vrtanju. Zmagal je predsednik, s posebno pozo mobilnega vrtanja!

Konkretnejše testiranje wind skateboarda smo preložili na naslednje srečanje.

Tudi naslednjič ste vabljeni vsi prijatelji!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Flickr Stream

Socialni Profili

  • We on Flickr