Skip to main content

Vabilo k skupnemu treniranju doma v okviru Facebook skupine The Slovenia Sailing Team

By 26/03/2020Novice

Spoštovani,

eden izmed športnih izzivov, ki jih prinaša koronavirus, je skrb za redno treniranje naših jadralcev zaradi omejitve gibanja. Na pobudo predsednika strokovnega sveta JZS Vasilija Žbogarja smo ta teden vzpostavili zaprto Facebook skupino namenjeno izključno verificiranim jadralcem Jadralne zveze Slovenije z namenom izmenjave izkušenj, pomembnih obvestil in informacij s področja jadranja ter uresničevanja skupnih interesov. Namen skupine je tudi, da se jadralci povežemo in medsedbojno sodelujemo.

“Pomembno je, da v teh trenutkih motiviramo drug drugega in poizkusimo skupaj čim bolj pozitivno ter uspešno izkoristit te dneve. Zato smo v okviru SS JZS predlagali sledeče: ker smo v teh dneh vsi več ali manj doma, predlagamo izvedbe online treningov, seminarjev, novic,.. tako za članske kot mladinske ekipe. V tej FB skupini si bomo dnevno delili vse informacije v zvezi s treningi in ostalim v času samoizolacije, tako za člane kot mlajše generacije. Migajmo vsi. Tudi čas izrednih razmer bo enkrat mimo in takrat bomo le z dobro pripravljenostjo gotovo lahko zadovoljni,” je povedal Vasilij Žbogar.

Jadralna zveza Slovenije podpira medsedbojno sodelovanje med jadralci posebej v luči prenosa izkušenj na mlajše generacije in izpolnjevanja strateških ciljev, ki smo si jih zastavili v okviru Nacionalne panožne športne šole, katere namen je razvoj mladinskih razredov v okviru nacionalnega programa jadranja.

Prosimo, da o tej možnosti obvestite jadralce v vaših klubih, tako mladince kot vse ostale, ki bi jim koristil trening v tem času. Povabite jih, da se v skupino včlanijo – dovolj je, da kliknite gumb pridruži se skupini:
https://www.facebook.com/groups/617462412171426/

 
Lep športni pozdrav,
 
Aljoša Tomaž
predsednik
Jadralna zveza Slovenije / Slovenian Sailing Federation
Obala 6B
6320 Portorož
Slovenija

Leave a Reply