Skip to main content

Ugodne storitve v wellness centrih Term Portorož za vse špornike

By 04/06/2020Novice

Ustavi se, zadihaj.

V wellness centrih Term Portorož smo za letošnje poletje pripravili pet  ugodnih storitev za vse športnike in športno aktivne, ki blagodejno vplivajo na bolečine v mišicah, odpravljajo mišične krče, stres in utrujenost ter pripomorejo k odvajanju vode iz telesa.

1. Havajska masaža z oljem – intenzivna masaža pri kateri maser uporablja komolce in podlakti. Zmanjšuje stres in globoko sprosti telo in duha. Je zelo harmonična masaža z valovanjem močnih in nežnih pritiskov.

2. Magnezijev program za telo – za lajšanje napetosti in bolečin v mišicah, deluje tudi na vnetih sklepih. Program se izvaja s produktom, ki je koncentriran, čist in naraven morski magnezij. Le ta zmanjšuje bolečino in odstranjuje stres, hitro deluje pri odpravljanju utrujenosti, krčev in vnetja mišic, hkrati pa neguje telo z blagodejnimi učinki. Idealno za artritis, mišično napetost in po športni aktivnosti.

3. Mediteranski piling – z nerafinirano soljo Sečoveljskih solin, oljčnim oljem in eteričnim oljem avtohtonih sredozemskih rastlin. Z očiščevalnim pilingom odstranimo odmrle celice s telesa in tako dosežemo, da koža postane žametno gladka in prijetno odišavljena.

4. Presoterapija z body wrappingom – strojna limfna drenaža z nanosom emulzije in povijanjem. Presoterapija stimulira odtekanje limfe v glavne limfne vozle. S tem sprožimo odplavljanje strupenih snovi, odvajanje odvečne vode iz telesa in zmanjševanje celulita. S pomočjo tehnike povijanja ‘body wrapping’ v kožo vnašamo aktivne sestavine za učinkovito odstranjevanje celulita in izboljšanje strukture kože.

5. Padabhyangam – ayurvedska masaža stopal in nog. Masaža stopal in refleksnih točk s toplim oljem v kombinaciji z limfno drenažo nog izredno blagodejno vpliva na ožilje, krepi obtok krvi in limfe v nogah ter tako učinkovito odpravlja zastajanje tekočine v nogah in prežene utrujenost nog.

Ne zamudite posebne poletne ponudbe in rezervirajte svoj tretma do 25% ugodneje:

Informacije in rezervacije: 05 692 9001 ali  booking@lifeclass.net.

Leave a Reply